ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρεία

Η επιχείρηση μας είναι αμιγώς ελληνική παραδοσιακή επιχείρηση με πείρα τριών γενεών στην αυτοκίνηση και στο ταξί ειδικότερα. Οι πρόγονοί μας λειτουργούσαν από τα πρώτα ταξί – “αγοραία” στην Ελλάδα και “μαστόρευαν” τα αυτοκίνητα από τότε που αυτά ήταν … χειροποίητα!

Στη συνέχεια ο Κων/νος Μακρυνιώτης επί 40 χρόνια οργάνωσε και εξέλιξε την επιχείρηση με έμφαση και εξειδίκευση στην ουσιαστική παροχή υπηρεσιών στους αυτοκινητιστές.

Στην τρίτη και νέα γενιά, επί 25 ήδη έτη, συνεχίζει με αμείωτη επιτυχία την επιχείρηση ο Σπύρος Μακρυνιώτης, επεκτείνοντας, εκσυγχρονίζοντας και ολοκληρώνοντας τη γκάμα των υπηρεσιών της ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής στο χώρο των ταξί και των αυτοκινήτων γενικότερα.

 

Το κεντρικό μας κατάστημα Auto Taxi Μακρυνιώτης βρίσκεται στην Αθήνα Λιοσίων 54, φιλοξενεί την έκθεση μας όπου ο επισκέπτης-πελάτης-ενδιαφερόμενος μπορεί να δεί και να ενημερωθεί σχετικα  με το ταξί και τις υπηρεσίες του, συμβουλές, διαικπερώσεις, πληροφορίες, προσφορές, οργάνωση, κατεύθυνση, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταξί.

 

Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε όλο και καλύτερα αυτό που ξέρουμε και για το οποίο μας εμπιστεύεται ο κόσμος μας. Με αγάπη για τη δουλειά μας και το συνάνθρωπο μας, υπευθυνότητα, συνέπεια, ήθος κι εντιμότητα και φυσικά συμπαράσταση, προτίμηση και συνεργασία των πελατών μας, είμαστε σίγουροι ότι θα το πετύχουμε.

Ελάτε και σεις κοντά μας για έναν Μακρυ(νιώτης) δεσμό εμπιστοσύνης

Σπύρος Μακρυνιώτης

 


                                        
                         

     
                                           
                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ
PRODUCED BY TELIA.CO.GR