ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ασφαλιστικά Προγράμματα

Αφήστε την ασφάλειά σας στα χέρια μας!!! .

Yπόδειξη κατάλληλων και εγγυημένων ασφαλιστικών προγραμμάτων σε επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρίες καθώς και αξιόπιστων χρηματοπιστωτικών λύσεων για τη χρηματοδότηση της επένδυσης των πελατών.

ολοκληρωμένη αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων με παροχή όλων των σχετικών υπηρεσιών, όπως πλήρη φροντίδα κατά το ατύχημα, μεταφορά ακινητοποιημένου οχήματος με δικά σας μέσα, μέριμνα για τους παθόντες σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο "Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ", υπόδειξη επιλεγμένων συνεργείων επισκευών με ειδικές τιμές ή ανάληψη επισκευών με ειδικές τιμές ή ανάληψη επισκευών με δικά μας έξοδα και στην συνέχεια είσπραξη αυτών απ' την ασφαλιστική εταιρεία, διεκδίκηση των νόμιμων αξιώσεων των παθόντων, νομικές και πρακτικές συμβουλές κλπ.

κάθε άλλου είδους υπηρεσία διεκπεραίωσης και κάλυψης αναγκών σχετικά με επαγγελματικά και ιδιωτικής χρήσης επιβατικά αυτοκίνητα όπως ενδεικτικά: ΚΤΕΟ, ανανέωση διπλωμάτων, έκδοση ειδικής επαγγελματικής κάρτας, μεταβιβάσεις, έκδοση δανείων, διεκπεραίωση κληρονομικών υποθέσεωνκ.α.

Οι υπηρεσίες μας χαίρουν πανελλήνιας φήμης και της εν γένει εκτίμησης και ανταπόκρισης του κοινού για την ποιότητα τους. Η καταξίωση της επιχείρησης μας στο χώρο της δεν είναι καθόλου τυχαία. Δεν είναι μόνο οι αδιάκοπες προσπάθειες μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Είναι οι αρχές μας και το ζεστό και φιλικό περιβάλλον που αισθάνονται οι πελάτες μας. Με βάση την οικογενειακή παράδοση, το ήθος και τις άριστες κοινωνικές επαφές μας, είμασταν πάντα κοντά στον πελάτη, πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε κάθε πρόβλημα του, με ανθρωπιά και εντιμότητα, σεβόμενοι τους κόπους του και το μόχθο του επαγγελματία ταξί οδηγού ή ιδιοκτήτη. Με τη συμπαράσταση και βοήθεια μας, τόσοι και τόσοι οδηγοί, έλληνες αλλά και αλλοδαποί, βρήκαν απασχόληση και μάλιστα πολλοί από αυτούς, σωστοί επαγγελματίες, έγιναν και ιδιοκτήτες. Αδιάψευστοι και καλύτεροι μάρτυρες των παραπάνω δεν είναι άλλοι παρά οι πελάτες μας που επί

Ασφάλεια ταξί

H εταιρεία μας σεβόμενη τον καθημερινό κόπο του επαγγελματία αυτοκινητιστή και τις δύσκολες μέρες που περνάει ο κλάδος του, προσπάθησε και κατόρθωσε να σας εξασφαλίσει τη φθηνότερη ασφάλιση ταξί που υπάρχει στην ελληνική αγορά. Επιλέγοντας εμάς , ασφαλίζετε το ταξί σας οικονομικά, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που συναντά ο αυτοκινητιστής στη σημερινή συγκυρία, εκτός από τα χαμηλά ασφάλιστρα δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ετήσια, εξάμηνη και τρίμηνη ασφάλιση ταξί.
Καλέστε στο  210 8810402 - 210 8254219 και ενημερωθείτε σήμερα από μια έμπειρη ομάδα ασφαλιστικών συμβούλων.

Τηλεφωνείστε σήμερα εξασφαλίζοντας φθηνή ασφαλεια για ταξί!

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ
PRODUCED BY TELIA.CO.GR